Η Έδραση στη νέα εποχή

Για περισσότερες από πέντε δεκαετίες, η ΕΔΡΑΣΗ έχει συνεχή και συνεπή παρουσία στα μεγαλύτερα έργα της χώρας μας, παραμένοντας ηγέτης του κλάδου των γεωτεχνικών έργων. Χάρις στην τεχνογνωσία που έχει αναπτύξει και τις πρωτοποριακές μεθόδους και τεχνικές που εφαρμόζει στα ειδικά έργα, συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου, σε όλη την Ευρώπη.

Βασισμένη στην εμπειρία και την επιμέρους δυναμική των θυγατρικών της εταιρειών, έχει πρόσβαση σε όλες τις νέες Τάξεις Πτυχίων και παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις. Έχει οργανώσει ειδικά τμήματα, με εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, που δραστηριοποιούνται σε όλο το φάσμα των τεχνικών έργων και συνεργάζονται, καλύπτοντας συνολικά τις ανάγκες κάθε κατασκευής.

Σήμερα, η ΕΔΡΑΣΗ περνά στην πέμπτη δεκαετία των δραστηριοτήτων της, αναλαμβάνοντας κάθε κατασκευαστική πρόκληση με την υπευθυνότητα που αντλεί από την εμπειρία της. Με σταθερό προσανατολισμό στην ανάπτυξη στρατηγικών συνεργασιών στην Ελλάδα και το εξωτερικό, διευρύνει συνεχώς την τεχνογνωσία και την εξειδίκευσή της, σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων της. Μέσα από κάθε νέο έργο που κατασκευάζει, αποδεικνύει ότι συγκαταλέγεται στις εταιρείες που ξεχωρίζουν για την υπεύθυνη παρουσία και την ποιότητα του έργου τους.